Werving en selectie voor MKB bedrijven

Zoek je een nieuwe medewerker in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer, Apeldoorn of ergens anders in Overijssel of Gelderland? En ben je op zoek naar een oplossing waarbij een specialist dat voor jou gaat doen? Dan is werving en selectie de oplossing voor jouw MKB bedrijf. Werving en selectiebureau Enzodoor neemt met W&S het recruitmentproces uit je handen en vindt voor jou een nieuwe medewerker. Voor vacatures op mbo-, hbo- en wo-niveau. Hier lees je meer over hoe dat werkt en wat de voordelen zijn van het uitbesteden van jouw werving en selectieproces.

Vaste banen bij MKB-bedrijven in Oost-Nederland Enzodoor is een werving- en selectiebureau met focus op vaste mbo hbo en wo banen bij MKB-bedrijven in Oost-Nederland.

Voordelen van de werving en selectie uitbesteden

N

Jouw vacature & bedrijf laten opvallen op een doordachte manier, afgestemd op jouw doelgroep.

N

Tijdwinst: geen vacatureteksten schrijven, cv’s doorspitten, kandidaten benaderen, referenties checken, ect.

N

De “onvindbare” kandidaat bereiken door de actieve benadering van Enzodoor en het gebruik van moderne recruitmentmiddelen.

N

Alleen de beste kandidaten gaan bij jou op gesprek; Enzodoor verzorgt de voorselectie en de eerste gesprekken.

N

Een ervaren recruiter als vaste sparringpartner tijdens het hele proces.

Zo werkt werving & selectie

Om de goede mensen aan te trekken en hen weloverwogen voor jou te laten kiezen, is een overtuigend verhaal onmisbaar.  Daarom start een w&s traject altijd met een grondige vacatureintake. Samen bespreken we niet alleen wat jij zoekt en waarom, maar ook over wat jou als werkgever uniek maakt. Al dan niet met input van het huidige personeel. Waarom zouden mensen voor jou en deze baan moeten kiezen? Zodra dit helder is, start jouw recruiter met werven. Vanaf dat moment kun jij het met een gerust hart uit handen geven.

 

Je vacature wordt op een moderne manier in de markt gezet, afgestemd op jouw doelgroep. Geschikte kandidaten worden proactief en op persoonlijke wijze benaderd. De eerste gesprekken worden gevoerd. Met de best passende kandidaten voer je zelf de tweede gesprekken. De juiste persoon gevonden? Dan neem je de nieuwe medewerker direct in dienst.

 

Enzodoor werft altijd uit naam van jouw bedrijf. Op deze manier bereik je namelijk het beste kandidaten in een competitieve arbeidsmarkt en behoud je een positief werkgeversimago. Daar draait het uiteindelijk om, de ideale kandidaat voor jou laten kiezen.

Werving en selectiebureau MKB Recruitmentbureau recruiter MKB Hoe recruitment aanpakken als MKB bedrijf

Praktische & toekomstbestendige

recruitment voor MKB bedrijven

Recruitment bureau dat zorgt dat MKB werkgevers en medewerkers in Oost-Nederland elkaar wél vinden en weloverwogen voor elkaar kiezen.

Kennismaken?

Werkgebied: Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer, Zwolle, Apeldoorn en alles daartussen.