Nieuwe baan

Klaar voor een nieuwe baan? Een nieuwe baan heb je in de huidige arbeidsmarkt zo gevonden. Werk kiezen, dat goed bij jou past, is vaak wat minder eenvoudig. Vacatureteksten zeggen vaak niet zoveel en de opties lijken soms wel eindeloos. Met die juiste keuze maken helpt Enzodoor je graag. Samen kijken we naar jouw wensen en welke functies en bedrijven daarbij aansluiten. En zo kan jij weer door. Met jouw nieuwe baan, bij jouw nieuwe werkgever.

Nieuwe baan? Vind jouw nieuwe vaste baan hier

Vaste banen bij MKB-bedrijven in Oost-Nederland

Enzodoor is een recruitmentbureau voor vaste mbo-, hbo- en wo-banen bij MKB-bedrijven in Oost-Nederland. Enzodoor verzorgt voor deze bedrijven onder andere de werving & selectie (net als een werving en selectiebureau dat doet). Dat betekent voor jou dat wanneer er een match is, je direct in dienst komt bij jouw nieuwe werkgever.

Zo ziet het proces eruit

N

Eerst gaan we elkaar leren kennen.  Wie ben je? Waar zet je je wekker voor? Wat is voor jou nou echt belangrijk en waarom? Samen verkennen we de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Voor nu en voor de toekomst.

N

Als 1 van de actuele vacatures bij je past, dan gaan we dieper in op de details van de vacature. n. Denk bijvoorbeeld aan wat je mag verwachten van werkgever, welke cultuur er heerst en welke doorgroeimogelijkheden er zijn.

N

Als jouw wensen en achtergrond dan nog steeds passen bij vacature dan wordt je voorgesteld.

N

Het bedrijf gaat daarna in gesprek met je.

N

Is de klik er? Dan volgt er een aanbod!

Vaste banen bij MKB-bedrijven in Oost-Nederland Enzodoor is een werving- en selectiebureau met focus op vaste mbo hbo en wo banen bij MKB-bedrijven in Oost-Nederland.

Praktische & toekomstbestendige

recruitment voor MKB bedrijven

Recruitment bureau dat zorgt dat MKB werkgevers en medewerkers in Oost-Nederland elkaar wél vinden en weloverwogen voor elkaar kiezen.

Kennismaken?

Werkgebied: Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer, Zwolle, Apeldoorn en alles daartussen.