Over Enzodoor

Zorgen dat MKB bedrijven en medewerkers elkaar wél vinden en weloverwogen voor elkaar kiezen. Dat is de missie. Juist bij/voor MKB bedrijven vanuit de overtuiging dat je daar als medewerker echt impact kunt maken. Zoek je een nieuwe baan, een geschikte collega of een recruitmentoplossing op maat? Maak kennis met Enzodoor. Op deze pagina lees je meer over het ontstaan van Enzodoor en jouw recruitment specialist.

Rosan Meijer, Recruitment Specialist voor het MKB

Dit ben ik, Rosan. Ik geloof dat recruitment anders kan. Beter. Persoonlijker, met een doordachte aanpak en oog voor de toekomst. Bij veel MKB bedrijven berust het wel/niet vinden van de juiste persoon nog te vaak op toeval. Toeval wie er reageert op een vacature die online staat. En toeval of die persoon dan ook echt past op de lange termijn. Ik werk vooral voor MKB bedrijven zonder eigen recruiter. Het is bij deze bedrijven vaak geen bewuste keuze om recruitment niet anders aan te pakken, maar een gebrek aan tijd, kennis en/of middelen. Logisch want vacatures invullen doen ze niet dagelijks.

Aan de andere kant weten mensen de vacatures bij MKB bedrijven vaak lastig te vinden. Zonde, want er zijn genoeg mensen op zoek naar een baan met eigenschappen die je juist vaak terugziet bij MKB bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan de wens voor een baan met meer impact, kortere lijnen of meer betrokkenheid. Doordat deze vacatures “onzichtbaar” blijven is het resultaat dat MKB bedrijven worden overgeslagen in de zoektocht naar een nieuwe baan.

Zo ontstond in 2021 mijn bedrijf Enzodoor in Enschede. Mijn manier om deze bedrijven en mensen elkaar wél te laten vinden. Om weloverwogen te kiezen voor de juiste nieuwe collega of werkgever. 

Ik kan je helpen met:

  • De werving & selectie van je nieuwe medewerker(s) op mbo-, hbo- en wo-niveau.
  • Een maatwerkoplossing voor je recruitmentuitdaging
  • Een nieuwe baan bij een MKB bedrijf

Werkgebied: Oost Nederland. Enschede, Hengelo, Almelo, Deventer, Zwolle, Apeldoorn en alles daartussen. 

Samenwerken? Dat kan!

Heb je de website helemaal uitgelezen omdat je eigenlijk bij/met Enzodoor zelf wil werken? Of zie je een andere mogelijkheid tot samenwerken? Leuk! Er liggen gave plannen op de plank en deze allemaal realiseren kan ik niet alleen.

Geloof je dat (bureau)recruitment anders kan en zelfs anders moet? Heb je verstand van recruitment, arbeidsmarktcommunicatie, marketing of sourcing? Of zie jij een andere match? Stuur mij, Rosan, een berichtje of pak de telefoon. Plannen we een kop koffie, vertel ik je over mijn plannen en jij over al jouw ideeën.

Recruitment voor MKB bedrijven

Laten we kennismaken

Zoek je een nieuwe baan? Bekijk de huidige vacatures, neem contact of lees eerst meer over de werkwijze. Een kop koffie op kantoor in Enschede kan altijd . Bel of mail gerust.

Kun je hulp gebruiken met het invullen van jouw vacatures en ben je er klaar voor om recruitment anders aan te vliegen? Lees hier meer over de opties of klik hier om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Neem telefonisch contact op: 06 48 33 93 94
Stuur een e-mail naar: info@Enzodoor.nl

 

 

Praktische & toekomstbestendige

recruitment voor MKB bedrijven

Recruitment bureau dat zorgt dat MKB werkgevers en medewerkers in Oost-Nederland elkaar wél vinden en weloverwogen voor elkaar kiezen.

Kennismaken?

Werkgebied: Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer, Zwolle, Apeldoorn en alles daartussen.