Over Enzodoor

Als recruitmentbureau helpt Enzodoor MKB bedrijven in Oost-Nederland met het vinden van vast personeel. Zowel ervaren mensen als starters op mbo-, hbo- en wo-niveau. Recruitment voor de lange termijn. Persoonlijk en met de toekomst in de gedachten. Juist bij MKB-bedrijven vanuit de overtuiging dat je daar als medewerker impact kan maken. Hier lees je meer over het ontstaan van Enzodoor en jouw recruitment specialist.  

Rosan Meijer, Recruitment Specialist voor het MKB

Dit ben ik, Rosan. Ik geloof dat recruitment anders kan. Beter. Persoonlijker, met een doordachte aanpak en oog voor de toekomst. Bij veel bedrijven berust het wel/niet vinden van de juiste persoon nog te vaak op toeval. Toeval wie er reageert op een vacature die online staat. En toeval of die persoon dan ook echt past op de lange termijn. Ik werf vooral voor MKB bedrijven zonder recruitmentafdeling. Het is bij deze bedrijven vaak geen bewuste keuze om recruitment niet anders aan te pakken, maar een gebrek aan tijd, kennis en/of middelen. Logisch want vacatures invullen doen ze niet dagelijks. 

Aan de andere kant weten mensen de vacatures bij MKB bedrijven vaak lastig te vinden. Zonde, want er zijn genoeg mensen op zoek naar een baan met eigenschappen die je juist vaak terugziet bij MKB bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan de wens voor een baan met meer impact, kortere lijnen of meer betrokkenheid. Doordat deze vacatures “onzichtbaar” blijven is het resultaat dat MKB bedrijven worden overgeslagen in de zoektocht naar een nieuwe baan. 

Zo ontstond in 2021 mijn bedrijf Enzodoor. Mijn manier om bedrijven en kandidaten elkaar wél te laten vinden. Om weloverwogen te kiezen voor de juiste medewerker of juiste werkgever.

Verder over mij: Sinds 2017 werk in de arbeidsbemiddeling. Ik heb sindsdien geproefd aan de smaken: uitzenden, detacheren en werving & selectie. Het had allemaal zijn charme, maar mensen helpen aan een vaste baan is toch wel mijn favoriet.

 

Jouw naam hier? Dat kan!

Heb je de website helemaal uitgelezen omdat je eigenlijk bij Enzodoor zelf wil werken? Leuk! Eind van 2022 heb je die kans, maar als je echt goed bent kunnen we misschien al wat eerder met elkaar werken. Scheelt mij een vacature typen over waarom je die overstap moet maken. Want geloof me dat wil je. Er liggen gave plannen op de plank en dat kan ik niet alleen.

Dus ben je een vakidioot (evt. in spe) en lijkt het je gaaf om ergens aan te bouwen? Geloof je dat (bureau)recruitment anders kan en zelfs anders moet? Ben jij een supersourcer, de meest persoonlijke recruiter ooit, de beste recruitment adviseur voor bedrijven of de allerbeste en creatiefste in arbeidsmarktcommunicatie? Of denk je 1 van die dingen te kunnen worden als je meer ruimte krijgt? Stuur mij, Rosan, een berichtje of pak de telefoon. Plannen we een kop koffie, vertel ik je over mijn plannen en jij over al jouw ideeën.

Recruitment voor MKB bedrijven

Neem contact op

Zoek je een nieuwe baan? Bekijk de huidige vacatures, laat je cv achter of lees eerst meer over de werkwijze. Direct contact opnemen voor een kop koffie kan natuurlijk ook. Bel of mail gerust.

Kun je hulp gebruiken met het invullen van jouw vacatures en ben je er klaar voor om recruitment anders aan te vliegen? Lees hier meer over de werkwijze of klik hier om een kennismaking in te plannen.

 

 

Klaar voor de volgende stap?

Enzodoor helpt MKB-bedrijven in Oost-Nederland met het vinden van vast personeel op mbo-, hbo- en wo-niveau. En talentvolle mensen met het vinden van een nieuwe baan.

Kennismaken?