Kandidaat

Klaar voor een nieuwe baan? Een nieuwe baan heb je in de huidige arbeidsmarkt zo gevonden. Werk kiezen, dat goed bij jou past, is vaak wat minder eenvoudig. Vacatureteksten zeggen vaak niet zoveel en de opties lijken soms wel eindeloos.  Met die juiste keuze maken helpt Enzodoor je graag. Samen kijken we naar jouw wensen en welke functies en bedrijven daarbij aansluiten. En zo kan jij weer door. Met jouw nieuwe baan, bij jouw nieuwe werkgever.
Nieuwe baan? Vind jouw nieuwe vaste baan hier

Vaste banen bij MKB-bedrijven in Oost-Nederland

Enzodoor is een recruitmentbureau voor vaste mbo-, hbo- en wo-banen bij MKB-bedrijven in Oost-Nederland. Wij doen de werving & selectie voor deze bedrijven en wanneer er een match is, kom je dus direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever. Plezier in je werk hebben, maakt vaak het verschil. Daarom werkt Enzodoor alleen voor bedrijven waar we zelf ook graag mee werken.

Zo werkt dat

N

In een persoonlijk gesprek leren wij elkaar beter kennen. Wie ben je? Waar zet je je wekker voor? Wat vind je belangrijk en waarom? Samen bespreken we de opties in de arbeidsmarkt. Voor nu en voor de toekomst.

N
Wanneer je past bij 1 van de actuele vacatures, dan duiken we hier samen dieper in. Denk bijvoorbeeld aan wat je mag verwachten van dit bedrijf, welke cultuur er heerst en welke doorgroeimogelijkheden er zijn.
N
Als jouw wensen en profiel passen bij de wensen van het bedrijf dan stellen we je voor.
N

Het bedrijf voert het 2e gesprek met je.

N
Aan beide kanten een klik? Dan volgt er mooi aanbod!
Vaste banen bij MKB-bedrijven in Oost-Nederland Enzodoor is een werving- en selectiebureau met focus op vaste mbo hbo en wo banen bij MKB-bedrijven in Oost-Nederland.

Klaar voor de volgende stap?

Enzodoor helpt MKB-bedrijven in Oost-Nederland met het vinden van vast personeel op mbo-, hbo- en wo-niveau. En talentvolle mensen met het vinden van een nieuwe baan.

Kennismaken?