Werkwijze

Tijd voor een nieuwe baan? Die heb je in deze tijd waarschijnlijk zo gevonden. Een baan die echt bij je past kiezen, dat is vaak minder eenvoudig. Zoek je een baan bij een bedrijf met korte lijnen, meer impact of meer betrokkenheid? Vaak vind je die eigenschappen terug bij MKB bedrijven. Laat dat nou net de specialisatie zijn van Enzodoor. 

Nieuwe baan? Vind jouw nieuwe vaste baan hier

Vaste functies in Oost-Nederland

Een nieuwe baan in Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer, Apeldoorn of ergens anders in Overijssel of Gelderland? Dan ben je hier op de juiste plek. Enzodoor werft mensen voor vaste functies op mbo-, hbo- en wo-niveau in deze regio.

Hoe dat werkt? Voor MKB bedrijven neemt Enzodoor onder andere het werving & selectieproces uit handen, vergelijkbaar met de diensten van een werving en selectiebureau. Voor jou betekent dit dat je een partner hebt die met je meedenkt. Zodra de ideale match is gevonden, kom je direct in dienst bij je nieuwe werkgever. 

Van eerste contact tot een nieuwe baan. Hoe werkt dat?

N

In een persoonlijk gesprek leren wij elkaar beter kennen. Wie ben je? Waar zet je je wekker voor? Wat vind je belangrijk en waarom? Samen bespreken we de opties in de arbeidsmarkt. Voor nu en voor de toekomst.

N
Wanneer je past bij 1 van de actuele vacatures, dan duiken we hier samen dieper in. Denk bijvoorbeeld aan wat je mag verwachten van dit bedrijf, welke cultuur er heerst en welke doorgroeimogelijkheden er zijn.
N

Als jouw wensen en profiel passen bij de wensen van het bedrijf dan wordt je voorgesteld.

N

Het bedrijf voert het 2e gesprek met je.

N

Aan beide kanten een klik? Dan volgt er een mooi aanbod!

Vaste banen bij MKB-bedrijven in Oost-Nederland Enzodoor is een werving- en selectiebureau met focus op vaste mbo hbo en wo banen bij MKB-bedrijven in Oost-Nederland.

Praktische & toekomstbestendige

recruitment voor MKB bedrijven

Recruitment bureau dat zorgt dat MKB werkgevers en medewerkers in Oost-Nederland elkaar wél vinden en weloverwogen voor elkaar kiezen.

Kennismaken?

Werkgebied: Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer, Zwolle, Apeldoorn en alles daartussen.