Recruitment voor MKB bedrijven

Personeel zoeken = gedoe. Toch? Althans zo ervaren veel MKB-bedrijven dat. In een krappe arbeidsmarkt is het niet eenvoudig om jouw vacature eruit te laten springen en het juiste talent aan te trekken. Zeker als je dat niet dagelijks doet. Enzodoor neemt voor MKB-bedrijven het gehele recruitmentproces uit handen. En zo kun jij weer door. Met je eigen werk bijvoorbeeld.
Nieuwe medewerker vinden? Laat ons jouw vacature invullen. Recruitment voor het MKB. Werving & selectie van vast personeel in Oost Nederland

Voordelen van de werving & selectie uitbesteden

N
Tijdbesparing. Geen vacatureteksten opstellen, cv’s doorspitten, referenties checken etc.
N
Jouw vacature & bedrijf eruit laten springen op een goede doordachte manier. Passend bij jouw doelgroep.
N
Latent talent bereiken door actieve benadering van jouw ideale medewerker en inzet van moderne recruitment middelen.
N
Alleen de beste kandidaten gaan bij jou op gesprek; Enzodoor doet de voorselectie en de eerste gesprekken.
N
1 recruitmentspecialist als vaste  sparringpartner tijdens het hele proces.

Werkwijze

Een toekomstbestendige match begint bij goed weten wat je zoekt en waarom. In een uitgebreid gesprek maken we samen een profielschets van de ideale kandidaat. Ook bespreken we wat jij als werkgever aan die kandidaat biedt. En of jouw wensen passen bij jouw aanbod in de huidige arbeidsmarkt.

Vanaf hier kun je het uit handen geven. Enzodoor zet je vacature op een moderne manier in de markt, goede kandidaten worden actief benaderd en de gesprekken worden gevoerd. Met de best passende kandidaten voer je zelf de tweede gesprekken. De juiste persoon gevonden? Dan neem je de nieuwe medewerker direct in dienst.

Werving en selectiebureau MKB Recruitmentbureau recruiter MKB Hoe recruitment aanpakken als MKB bedrijf

Klaar voor de volgende stap?

Enzodoor helpt MKB-bedrijven in Oost-Nederland met het vinden van vast personeel op mbo-, hbo- en wo-niveau. En talentvolle mensen met het vinden van een nieuwe baan.

Kennismaken?