Recruitment voor MKB bedrijven

Personeel zoeken = gedoe. Toch? Althans zo ervaren veel MKB-bedrijven dat. In een krappe arbeidsmarkt is het niet eenvoudig om jouw vacature(s) eruit te laten springen en het juiste talent aan te trekken. Zeker als je dat niet dagelijks doet. Geen zorgen, er is hulp onderweg. Enzodoor helpt MKB-bedrijven met het wel vinden van die nieuwe collega(s). Door het hele werving & selectieproces uit handen te nemen of met een recruitmentoplossing op maat. En zo kun jij weer door. Met je eigen werk bijvoorbeeld.

Nieuwe medewerker vinden? Laat ons jouw vacature invullen. Recruitment voor het MKB. Werving & selectie van vast personeel in Oost Nederland

Zo gaan we die vacatures wel invullen

Toewijding, persoonlijke aandacht en goed luisteren. Dat is altijd de basis van onze samenwerking. Het begint met een goed gesprek om helder te krijgen hoe de vlag erbij hangt. Denk daarbij aan: wie zoek je en vooral waarom? Wat kan je bieden als werkgever en waarom moet een sollicitant voor jou kiezen? Zijn je wensen haalbaar?

Samen kijken we naar de oplossing die het best past bij jouw bedrijf, de uitdagende (krappe) arbeidsmarkt en jouw ideale medewerker. In alle gevallen gaan we zorgen dat jouw vacature(s) en bedrijf eruit springen. Op een goed doordachte en moderne manier passend bij jouw doelgroep. Het einddoel? Jouw nieuwe collega(‘s) enthousiast en bewust laten kiezen voor jou als MKB werkgever!

Werving & selectie

Heb je 1 of enkele vacatures te vervullen? Met de keuze voor werving en selectie kun jij het complete recruitmentproces loslaten. Met een gedegen aanpak gaat jouw Recruitment Specialist op zoek naar de juiste persoon. Jouw vacature gaat eruit springen, kandidaten worden actief benaderd en je hebt een sparringpartner tijdens het hele proces. Wanneer de juiste persoon is gevonden neem jij de nieuwe medewerker zelf in dienst. Geschikt voor vacatures op mbo-, hbo- en wo-niveau.

Recruitmentoplossing op maat

Ondersteuning op maat, daar waar jij het nodig hebt. Je kunt denken aan het laten leggen van een goede basis, zodat jij zelf weer verder kan werven. Dit kan bijvoorbeeld door het opzetten, professionaliseren en personaliseren van jouw recruitmentproces, het ontwikkelen van een toekomstbestendig recruitmentbeleid of het opstellen van een stevig recruitmentplan. Ook kun je terecht voor praktische hulp, zoals het (her)schrijven van vacatureteksten of het tijdelijk versterken van jouw team met een interim recruiter.

Werving en selectiebureau MKB Recruitmentbureau recruiter MKB Hoe recruitment aanpakken als MKB bedrijf

Praktische & toekomstbestendige

recruitment voor MKB bedrijven

Recruitment bureau dat zorgt dat MKB werkgevers en medewerkers in Oost-Nederland elkaar wél vinden en weloverwogen voor elkaar kiezen.

Kennismaken?

Werkgebied: Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer, Zwolle, Apeldoorn en alles daartussen.