Vacature routeverkoper service bezorger 

Hou je van koffie, onderweg zijn en blije klanten? En zoek je een fulltime baan waar je veel vrijheid krijgt? Lees dan even verder.

 

Jouw werk als Routeverkoper

Elke dag maak jij vaste klanten blij met jouw bezoek. Dat doe je in het kort in deze fulltime functie als routeverkoper of bezorger bij DEAC Koffie Experts. Je komt bij bestaande klanten – dat zijn allemaal horecabedrijven – en zorgt ervoor dat zij voorzien zijn van koffiebonen, thee, suiker, melk, etc.

 

Jouw werkdag begint in jouw eigen regionale depot in Apeldoorn, waar je je bus aanvult. Daarna rijd je de route van de dag. Bij je eerste klant kom je binnen, neem je de bestelling op, en lever je deze ook direct af. Door jouw karakter ben je altijd alert op mogelijkheden tot verbetering. Je ziet bijvoorbeeld dat ze alleen koffiebonen afnemen en vertelt over wat jullie nog meer zouden kunnen leveren en wat de voordelen daarvan zijn. En als jij opmerkt dat er iets ontbreekt of beter kan, dan zorg jij dat je dat regelt (eventueel in overleg met je collega’s). Je drinkt nog even een kopje koffie aan de bar of kletst nog even en gaat dan door naar je volgende adres. Er wordt niet van je gevraagd om zo snel mogelijk heel veel adressen af te racen en de bestelling te “droppen”. Het draait om het verlenen van goede service en jouw klanten blij houden.

 

Het leuke aan deze baan is dat je een eigen vaste regio hebt en je daardoor regelmatig komt bij jouw vaste klanten. Je bent dus een bekend gezicht bij de horecabedrijven en over het algemeen is het erg gezellig daardoor. Jouw regio is het noordoosten van Nederland. Je werkt overdag, van maandag t/m vrijdag.

 

Jouw werkgever DEAC Koffie Experts

DEAC Koffie Experts is opgericht in 1975 en een vooraanstaande aanbieder van koffie en machines voor horeca en op het werk. Ze waren de allereerste importeur van Espressomachines in Nederland. Met sterke eigen koffie- en theemerken, innovatieve espressomachines en een eigen technische servicedienst door heel Nederland bieden ze een totaaloplossing. Ze hebben hun thuisbasis in Maasland, maar opereren landelijk. Het is een groeiend bedrijf met op dit moment 37 mensen in dienst. Het mooie aan DEAC is dat ondanks dat ze niet groot zijn, ze wel 1 van de grotere spelers op de markt zijn. Je mag dus werken voor een bekende speler terwijl je toch de laagdrempeligheid hebt van een MKB werkgever.

 

Het is een prettige werkgever waar ze graag met je meedenken. Collega’s werken er al lang en dat is niet voor niks. De sfeer is goed. De cultuur is te beschrijven als informeel, open en direct. De lijntjes zijn kort. Het team van routeverkopers bestaat uit 5 mensen totaal. Ieder in zijn/haar eigen regio. Je vormt in jouw eigen regio een team met de accountmanager en de servicemonteur.

 

Dit ben jij

Een koffieliefhebber die graag mensen blij maakt. Bij DEAC Koffie Experts noemen ze de functie routeverkoper, maar “blije klantenmaker” of “bezorger die graag de tijd krijgt om ook contact te maken met de klant” had ook best goed gepast als functienaam. Dat is namelijk wat we zoeken. Iemand die het echt leuk lijkt om bij horecabedrijven over de vloer te komen en ze te helpen.

 

Jij herkent je in het volgende:

 • Klantgerichtheid staat bij jou voorop. Je kunt goed luisteren, bent behulpzaam en communicatief vaardig. Je denkt graag mee met de klant en staat altijd open voor een praatje.
 • Je bent graag onderweg en natuurlijk ben je in het bezit van een rijbewijs B.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het prettig om zelfstandig te werken.
 • Je bent fysiek sterk, zodat je de producten ook kunt tillen.
 • Je voelt je thuis in de horeca (ex-horecamensen die regelmatige werktijden wilden, zijn een groot deel van je collega’s).

 

Het is mooi meegenomen als je al wat ervaring hebt, bijvoorbeeld als bezorger, chauffeur, verkoper of een baan in de horeca. Reageer ook gerust als je gewoonweg denkt dat dit heel goed bij jou zou passen als persoon.

 

Dit krijg jij 

Een afwisselende fulltime baan (40 uur per week) bij een prettig familiebedrijf. Er is ruimte voor jouw input en er is veel bespreekbaar. De meeste collega’s werken er ook al lang en dat is niet voor niks. Om je werk uit te voeren, word je ook goed gefaciliteerd. Dit omvat goede arbeidsvoorwaarden, een meedenkende werkgever die je vrijheid geeft, en kwalitatief materieel om prettig op pad te gaan. Je werkt doordeweeks en overdag.

 

Daarom kun je rekenen op:

 • Een goed basissalaris dat afhankelijk is van je ervaring. De salarisrange is €2200-€2500 bruto per maand.
 • Daarbovenop een zeer gunstige provisieregeling. Gemiddeld €600-€800 euro per maand bovenop je salaris. Je neemt een goedlopende regio en de bijbehorende provisie van je voorganger over.
 • Direct een contract bij DEAC en uitzicht op een vast contract.
 • Een fijne bedrijfsbus, die je ook mag gebruiken voor woon-werkverkeer
 • Ruimte voor jouw ontwikkeling.
 • 25 vakantiedagen.
 • Een pensioenregeling.
 • Een goed en gedegen op maat gemaakt inwerktraject.

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer nu!

Wacht niet te lang en solliciteer op de vacature. Mail je CV naar rosan@enzodoor.nl.


Wil je eerst nog wat weten? Of even overleggen of dit de baan voor jou is? Bel, mail of whatsapp gerust.  Ik, Rosan Meijer, ben bereikbaar op 06-48339394 en rosan@enzodoor.nl

 

Enzodoor werft en selecteert voor DEAC Koffie Experts. Als je wordt aangenomen kom je direct in dienst bij DEAC.

Rosan Meijer Enzodoor
7

Vragen?

Neem contact op met Rosan 

Praktische & toekomstbestendige

recruitment voor MKB bedrijven

Het recruitment bureau dat zorgt dat MKB werkgevers en medewerkers in Oost-Nederland elkaar wél vinden en weloverwogen voor elkaar kiezen.

Kennismaken?

Werkgebied: Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer, Zwolle, Apeldoorn en alles daartussen.