De ideale baan voor jou nog niet gevonden?

Het kan best lastig zijn om dé baan of werkgever voor jou te vinden, zelfs als je precies weet wat je zoekt. Soms lijkt de ideale baan simpelweg niet voorbij te komen. Of misschien ervaar je dat de mogelijkheden eindeloos lijken en allemaal even aantrekkelijk klinken. Of wellicht sta jij wel op het punt om een nieuwe koers te varen, maar weet je nog niet welke. In alle gevallen kan het waardevol zijn als iemand even met je meedenkt. Daar kan ik, Rosan, je bij helpen.

 

Vaste banen bij MKB bedrijven

Op zoek naar een nieuwe baan bij een MKB bedrijf? Dan ben je hier aan het goede adres. Dat is namelijk onze specialisatie. Enzodoor richt zich op de werving & selectie van vaste banen op mbo-, hbo- en wo-niveau bij MKB bedrijven in Oost-Nederland. De vacatures zijn heel divers. Om je een idee te geven, vorig jaar heb ik onder andere mensen aan een baan geholpen als medewerker binnendienst, accountmanager, systeembeheerder, inkoper, financieel adviseur, controller, een routeverkoper en manager operations.

 

Samen de mogelijkheden verkennen? 

Wil je graag ontdekken welke mogelijkheden er voor jou liggen? Neem contact op met mij, Rosan, om vrijblijvend van gedachten te wisselen over jouw volgende stap. Je kunt contact opnemen door te mailen (met of zonder CV) naar rosan@enzodoor.nl, telefonisch contact op te nemen via 06-483394 of contact te zoeken via LinkedIn – wat jij het makkelijkst vindt. Ik help je graag verder!

 

Rosan Meijer Enzodoor
7

Vragen?

Neem contact op met Rosan 

Praktische & toekomstbestendige

recruitment voor MKB bedrijven

Het recruitment bureau dat zorgt dat MKB werkgevers en medewerkers in Oost-Nederland elkaar wél vinden en weloverwogen voor elkaar kiezen.

Kennismaken?

Werkgebied: Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Deventer, Zwolle, Apeldoorn en alles daartussen.